Y GLAS AB

Vi är en Stockholmsbaserad glasgrossist med egen produktion och lager i Tumba. Vi inriktar oss på försäljning av glas i all dess former och bland våra kunder återfinns förutom traditionella glasmästerier såväl fönsterrenoverare och smeder som målerier och snickare. Vår ambition är att genom en nära kontakt med våra leverantörer och möjligheten att bearbeta själva göra vardagen enklare för våra kunder gällande inköp och leveranser av glas. Vår strävan är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och därigenom bli en pålitlig och självklar del av kundernas inköpsled. Om du inte hittar det du söker på vår hemsida är du självklart välkommen att höra av dig med alla typer av frågor inom vårt expertisområde.

RÄTT PRIS - RÄTT KVALITÈ

Hos oss får du som kund en enklare vardag med mindre besvär och mer tid över för att göra affärer. Vi är måna om att skapa besvärsfrihet för dig som kund så ditt fokus kan ligga på rätt saker. .

SÄKER LEVERANS

För oss på Y GLAS är säkra leveranser en hederssak. Med det menar vi, i rätt tid med rätt produkter. Våra leveranser sker alltid med chaufförer som har lång erfarenhet av transporter med ömtåligt gods.

VÅRA PRODUKTER

Y GLAS erbjuder alla sorters planglas. Vi jobbar med allt från styckesglas till projekt. Vi har stor erfarenhet av bearbetat, laminerat och härdat glas. För mer information om våra glas klicka dig vidare till "Produkter".Vi är associerade medlemmar i Glasbranschföreningen